Monthly Archives: December 2010

Pelanggan KFC

hai kali ni nak cerita sikit pengalaman kerja kat fast food, penat oh haha, mmg gila sebab busy nak mampus, regular customer yg datang hari-hari tak pernah jemu makan kfc. pening kepala fikir kenapa dorang tak try makanan lain, customer … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

malas nak pergi belajar

kenapa tah usia remaja macam aku ni memang malas nak pergi belajar, aku dah amik borang belajar dekat si gadis but still lagi tak lengkap, nak hantar borang tu bila pun tak tahu la, seriously aku nak sambung belajar tapi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | 2 Comments

resit yang agak menarik

memang best kawan aku dapat satu resit dari kedai motor, tak sangka ada macam resit ni pula, tak tahu la korang pernah dapat macam ni tapi aku first time agak terkejut macam nak claim kat bos? macam tak sah je … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

baju untuk si gadis

hai guys sorry first time main benda ni so mintak maaf jika ada sebarang kekeliruan disini. Pertama punya post untuk kali ni nak cerita pasal cari baju untuk si gadis HAHA, so agak payah nak cari takut-takut si dia tak … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | Leave a comment