Monthly Archives: January 2011

belajar bermain gitar.

sebenarnya aku dah lama teringin nak main gitar mcm org lain, boring2 boleh petik, takpun main kn lagu untuk insan tercinta pasti membuat suasana romantik OH GOD. tp aku malang tak reti langsung pasal kita mungkin orang ajar chord ni … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

saya adalah..

mat rempit. smart gila kan? haha

Posted in Uncategorized | Leave a comment

YA ALLAH

boringnya, tak tahu nak buat apa kalau cuti ni, settlekan hal rumah dulu basuh baju, stokin busuk, basuh motor then kuar pergi cari makanan HAHA, myb makan free je kat kfc kot senang gila hidup haha, lepas tu mybe pergi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

hai si gadis ni

mintak pelik2 time malam2 ni, cam nak kena gigit je mana nak cari cake tu, dah la you kat ceruk sana. jauh tau tak. tunggu you balik then kita pergi makan tau. hey i love you sayang hee

Posted in Uncategorized | 1 Comment

oh yeah!

yes yes tercapai juga hasrat aku nak jumpa si gadis last2 jumpa jugak hari ni so have fun but agak letih sebab aku yang drive haha, kluar bukan saje2 je but isi borang UPU haha, aku kan nak sambung belajar, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | 1 Comment

Boleh ke?

haih boleh ke aku ni kerja sebagai pelukis pelan? klau nak tahu aku ni amik bidang seni bina, haha igt nak kerja kat firma arkitek tp tak berani nak tanggung risiko, elok2 bangunan tu lurus bila aku buat dlm autocad … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | 1 Comment

duit duit

haih, mengeluh hari ni fikir masalah duit, tak pernah nak cukup, duit asyik keluar je tp tak nmpk hasil tu la aku, beli benda tak berfaedah, kerja malas dah haha, tapi takpe asalkan boleh tanggung hidup sendri dan motor aku … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | Leave a comment