Monthly Archives: March 2011

personaliti diri

hai weh, nak cerita pasal personaliti diri aku haha, aku dah botak baru baru ni, dan sekarang rambut aku boleh buat pacak pacak dah haha, tapi saja malas nak tunjuk kat sayang aku, kot kot la dia puji. biasa lah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

nuratiqahmuhdnor

hey guys, yesss teka lah beb aku jumpa siapa harini? haha, aku jumpa nama budak title aku ni lah lama kot tak jumpa, haha anyway memang enjoy plus ada Nisa and kawan dia khairol, dari terik matahari sampai ke senja … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

anak kucing depan kenny rogers.

nak cerita pasal anak kucing yang comel dan ditinggalkan oleh mak dan bapaknya yg tak bertanggungjawab ada ke tinggal anak kecik macam tu je haha, main je tahu, tadi aku merokok sambil online then dengar suara anak kucing tu asyik … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Apa dalam kepala hari ni?

1. cerita lemas semalam masih lagi segar dalam ingatan, trauma tahap naga nak terjun dah kali kedua nanti. memang tak buat dah. 2. nak jumpa gf aku sebab kalau nak di ikutkan dah lama sangat tak jumpa ni. haha. perasaan … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

lat kampung boy?

okay guys, nak ajak tengok teater muzikal kampung boy haha, syok gila. pelakon utama dia Awie mainkan watak lat memang best. tak rugi even bayar mahal pun. lagi pun habis tengah malam lama gila start dari 8.30, mana tak nya … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

sakit sakit

kesian sayang aku dia sakit harini, batuk lah demam lah selsema lah, biasa lah myb now musim hujan. nasib baik aku takde kat sisi dia kalau ada tepi dia memang aku dah sumbat ubat macam macam bagi dia sihat haha, … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

seribu harapan

yaww wassup yaww, haha aku buat post kali sambil dengar lagu koboi memang layan habis. haha rasa macam kat pekan koboi ada pam minyak 1 then ada lalang kering terbang terbang, *pengaruh tv kuat. sayang aku dah tidur myb dia … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments