Monthly Archives: April 2011

apa hal?

hai, lama gila tak update blog, ipod kena hantar bengkel semua pun tak tentu arah, macam tak lengkap je hidup aku. haha. thanks apple give me new ipod. apa hal yang terjadi baru2 ni? semua dah tahu kot kan. chill, … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

kena tipu?

hai guys, sorry lama tak update makin duk rumah makin tu busy, nampak sangat blog aku ni boleh diterima pakai, sebab ada someone tanya “lama tak update blog” agak penting jugak dia ckp cmtu sebab bg smgt utk teruskan. tanpa … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , | 1 Comment

dah lama pun.

aku teringat benda lama mesti aku senyum sorang sorang, mesti terjadi kat korang jugak kan. lastly muka aku jadi masam sedih lepas tu. sebab benda tu aku tak dapat. kalau dapat pun tak dapat lagi rasa nikmat macam dulu. biar … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

berhenti kerja?

harini aku rasa aku dah berhenti kerja kot, now kali ni memang nekad nak berhenti dah, so jangan la cakap pejal nak itu ini sebab aku bukan lagi warga kfc, dulu memang ada niat nak behenti tapi sabar, tah kenapa … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

kenangan di kedah

hai guys, aku baru je sampai kat rumah ni haa, memang penat 3 hari kat kedah, macam macam benda yang aku nampak dengar dan aku buat, aku dulu belajar kat sana 2 tahun memang berjalan je lebih memang untung sebab … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments