Monthly Archives: May 2011

kerap sangat

haih, aku ni sekarang payah nak tidur awal mesti pukul 3 or 4 baru boleh tidur, masalah apa pun tak tahu la, bangun memang lambat, tidur tak menentu dah, risau je sebab dah nak continue study kot2 la terbawak kat … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

bukan semudah yang disangka

yes, itu yang perlu korang tahu, tak mudah untuk menyelesaikan segala urusan hidup, perlu perancangan rapi dan kaji selidik tanpa semua ni, semua tak kan menjadi. bercinta pun macam tu, bukan mudah nak meluahkan rasa dalam hati kepada orang yang … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

duit tiada?

duit tiada? masalah bagi anda untuk bergerak seharian bukan? yea saya juga menghadapi masalah seperti ini, memang memeritkan apa bila nak beli sesuatu atau keluar. fuh nampak seringgit macam sepuluh dah. but boleh kawal lagi takde sampai tahap nak mencuri, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | 1 Comment

mana pergi orang

bosan duduk rumah, hari minggu plak tu, aku tengok tv, tv tengok aku, online memang dah sebati dalam diri. kerap sangat pun jadi masalah jugak, okeh bontot tak tahan dah, baring pun dah tak selesa amik keputusan keluar dgn kawan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

muat turun video

come on guys pejal on youtube? haha. psiko gila first video masak menu kegemaran. banyak cacat on first video, takpe next aku cuba lagi. haha. lagi pun bukan guna videocam so agak teruk qualitynya. ada yang complain kenapa pusing pusing? … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | Leave a comment

naik broga?

4.30am naik bukit broga adalah sesuatu yang mencabar. haha tapi pasti kan semasa naik bukit jangan merokok. kumpulkan stamina semaksima mungkin, sebab memang sangat menguji fizikal. tapi semangat diberikan kawan kawan terus jugak naik walaupun tak selaju yang dah pro. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged | Leave a comment

cuba teka siapa punya?

blog siapa ni?

Posted in Uncategorized | 1 Comment