Monthly Archives: August 2011

air terjun

khas untuk mereka yang suka mandi air terjun ada tempat best tp kat iceland

Posted in Uncategorized | Leave a comment

apa nak buat?

apa nak buat sekarang? duduk rumah je, bangun lewat, semua pun jadi malas nak kerja tapi tak tahu kerja apa, tahu nak duit tapi carinya tak nak. ada girlfriend tapi diri tak terurus, kusut masai. tak dapat nak fikir secara … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

lebih baik

ini lah yang mampu aku ungkapkan duduk diluar lebih baik berada dirumah, kedengaran seperti anak yang kurang ajar, kebiasaan ketika berada dirumah pasti ada yang tidak kena, berada diluar aku kelihatan bebas tetapi rindu keluarga dirumah, balik kena marah. haha … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

wah lama gila

lama gila tak update blog ni since belajar bahasa, memang banyak nak cerita, cuma malas je nak menaip panjang berjela. aku nak ambil kesempatan mengucap selamat berpuasa kepada sesiapa yang berpuasa. makan control, kurangkan membazir, pergi terawih, jangan main mercun. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment