Baru terasa

Baru tahu yang duit habis cepat selama ni habis beli rokok, haih bila nak stop ni, macam dah sebahagian dalam diri rasanya
boleh ke nak stop? adakah rokok faktor aku punya berat badan tak naik? tolong sedarkan aku, ada niat nak berhenti tapi tak dapat lawan nafsu.

Advertisements

About ahmadfaizalmurtadza

hai nama saya ahmad faizal dan sekarang saya amat suka dengan berkata-kata dalam hati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Baru terasa

  1. patin says:

    dengan azam yg tinggi, aq tau kau boleh stop smoking.
    kau kena kuat..mind set kena betul, itu yg paling penting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s