Author Archives: ahmadfaizalmurtadza

About ahmadfaizalmurtadza

hai nama saya ahmad faizal dan sekarang saya amat suka dengan berkata-kata dalam hati

ohmygod.

nampak berhabuk dah blog ni, nak post apa pun tak tahu dah. memang banyak hari banyak cerita yang ada, cuma selalu terjadi setiap hari hm aku rindu kat dia. tu je 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

mudah sangat

kenapa aku mudah sangat rasa simpati bila someone sedih aku mula terasa diri yang bersalah, aku tengah bergembira dia sedang sedih. apa pun aku tak boleh beri harapan lagi, maybe satu hari nanti ada someone yang better boleh buat dia … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Date line!

Mati lah aku, mak bagi tarikh sampai hari ni untuk potong rambut, tapi aku tak potong2 lagi, nak kata busy kerja tak pun haha, senang cerita kalau dah dasar degil tu, memang tak boleh apa! *nak potong duit takde haha, … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Bosan sungguh

bosan bila tak bekerja, duduk rumah tak buat apa, haha, semalam dapat idea nak jual laksa mak, tapi tu modal kne banyak, so buat burger je dulu hee, insyaallah next month start if takde halangan 🙂 moga everything berjalan lancar.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Baru terasa

Baru tahu yang duit habis cepat selama ni habis beli rokok, haih bila nak stop ni, macam dah sebahagian dalam diri rasanya boleh ke nak stop? adakah rokok faktor aku punya berat badan tak naik? tolong sedarkan aku, ada niat … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Berharap

Sangat sangat berharap bulan ni dan seterusnya murah rezeki sebab banyak hutang dan benda nak buat ni, amin..

Posted in Uncategorized | Leave a comment

fikiran

dalam diam sedar tak sedar dah lama rasa kita tak bersuara, mungkin hanya berpura pura ia tidak wujud mungkin juga ia tulen dari hati, teruskan jika membuatkan kau rasa gembira. lebih baik dari tiada daripada ada. kau cerita dongeng, hanya … Continue reading

Posted in Uncategorized | 2 Comments