Wajib!

Wajib kalau balik kerja jari luka, HAHA bangun esok pagi mandi confirm pedih sangat, apa pun demi mencari rezeki tahan je lah, itu lah menunjukkan buat kerja bersungguh sangat. harap gaji meletop this month 🙂

Advertisements
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Sorry.

selamat pagi, sorry juz nak cakap aku tak pernah bosan dengan nyanyian lagu kau even kita tak akan berjumpa masa hadapan. i know everything about you. i stalk ur privacy. im so sorry -.-

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Terasa

hai guys, saya terasa setiap hari jumaat sangat memenatkan. tapi hari jumaat adalah penghulu segala hari, harap saya tak give up nak buat kerja, please pejal tingkatkan produk kerja yang berkualiti OH YEAHH!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

sedih sedih

Sejak dari dahulu lagi, kalau kerja mesti ada je cerita baru yang muncul, ini tak payah la amik dari cerita yg dulu, cerita baru je berlaku semalam, bila basuh barang atau buat kerja sungguh2 wajib luka tangan and melecur, kena minyak panas memang la diidam kan haha melecur tangan kurang mas kahwin -.-, HAHA, seriously dah sampai rumah baru terasa pedihnya. ni la dapat bila bagi komitmen sangat. akan datang buat kerja lebih berhati hati. safety first!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oh yeah

aku dah start kerja yang makan free lagi, haha! kali semua kawan baru kurang sikit bergaul, jenis tak segila kawan dulu, plus tempat kerja kurang customer haha lega sikit harap bertahan lah keje ni lama sikit 🙂 aminn, i miss someone

Posted in happy | Tagged | Leave a comment

saat waktu

dalam keadaan macam ni kau sedang berseronok, biar lah kau dengan khayalan kau

Posted in Uncategorized | Leave a comment

something better

Ya Allah, tolong lah permudahkan segala urusan aku, aku sekarang sedang cari kerja yang lebih baik untuk sara diri. harap aku tak malas lah nak berkerja bila dah dapat. haih nak kerja apa lah ni.

Posted in Uncategorized | 1 Comment